10 λόγοι που επιβάλλουν την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop)

eshop Κατασκευη κρητη

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Ορισμένοι από αυτούς είναι:

 1. Επιτρέπει στους πελάτες σας να αγοράζουν προϊόντα από το σπίτι τους ή από το κινητό τους τηλέφωνο, κάνοντας την αγοραστική διαδικασία πιο εύκολη και βολική
 2. Σας επιτρέπει να φτάσετε σε ένα ευρύτερο κοινό πελατών, καθώς μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα σε πελάτες από διαφορετικές περιοχές και χώρες.
   
 3. Μειώνει τα έξοδα λειτουργίας, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ενοικίαση καταστήματος ή για την απασχόληση προσωπικού για την εξυπηρέτηση των πελατών σας.
 4. Σας επιτρέπει να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα σας, όπως φωτογραφίες, βίντεο και περιγραφές, κάνοντας την αγοραστική διαδικασία πιο εύκολη για τους πελάτες σας.
 5. Σας επιτρέπει να παρέχετε περισσότερες επιλογές πληρωμής στους πελάτες σας, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal και άλλες ηλεκτρονικές μορφές πληρωμής.
   
 6. Σας επιτρέπει να παρέχετε περισσότερες επιλογές αποστολής στους πελάτες σας, όπως ταχυδρομικό δέμα, courier και άλλες μεθόδους αποστολής.
   
 7. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας και να αναλύετε τα δεδομένα για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.
   
 8. Σας επιτρέπει να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες πλατφόρμες, αυξάνοντας την επιρροή σας και την προβολή της επιχείρησής σας.
   
 9. Σας επιτρέπει να προσφέρετε προσφορές και έκπτωση στους πελάτες σας, αυξάνοντας την πιθανότητα να αγοράσουν προϊόντα από εσάς.
   
 10. Σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε με άλλες επιχειρήσεις στον ίδιο κλάδο, που ήδη έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα.